North America

Ex putent patrioque instructior cum, duo vocent persecuti expetendis at.

North America

Ex putent patrioque instructior cum, duo vocent persecuti expetendis at.

Прикажан е еден резултат

  • $0.00

    5 Стадиуми на Реверзна Осомоза без пумпа

    5 стадиуми на реверзна осмоза без пумпа, со резервоар за притисок од 11 л и славина. Има три предфилтери (полипропилен 10“ - 1µм, зрнест активиран јаглен 10“, активиран јагленов блок 10“ - 5µм), реверзно осмозна мембрана 75 ГПД и линеарен зрнест активиран јаглен за подобрување на вкусот и мирисот на водата.