Двојно куќиште за филтер јак 3П 10“

Двојното куќиште за филтер 3П е соодветен за поставување во централниот довод на вода. Соодветен е со кертриџи за филтер 10“. Има вентил за ослободување од притисок.

*Не вклучува кертриџ за филтер, држач и клуч

Опис

Висина: 31,50 см

Должина: 27,00 см

Ширина: 13,00 см

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Двојно куќиште за филтер јак 3П 10“”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *