Линеарен полипропилен филтер – женски навој

Линеарен полипропилен филтер до 5µм. Има 1 /4“ женски навој или брзи фитинзи. Отстранува талог и цврсти честички (‘рѓа, песок, ѓубре, кал) до 5µм. Хемиски е отпорен и се користи како прв стадиум во линеарен филтрирачки систем. Го спречува зголемувањето на микроорганизми. Направен е од 100% полипропилен.

$0.00

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Линеарен полипропилен филтер – женски навој”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *