Полиестерски кертриџи за филтер со набори за повеќекратна употреба

Полиестерски кертриџи за филтер со набори за 10’’, 20“, Биг блу 10“, Биг блу 20“ куќишта за филтер. Идеален избор за централен довод за вода или како предфилтер. Се користи повеќекратно и може да се искористи и до три пати ако се направени три перења.

Материјал: Полиестер со набор

$0.00

Опис

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Отстранува наслаги (песок, ‘рѓа, тиња)
  • Отстранува цврсти честички
  • Соодветен за филтрирачки системи на централни доводи
  • Дизајн на кертриџ за повеќекратна употреба

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Полиестерски кертриџи за филтер со набори за повеќекратна употреба”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *