6 Стадиуми на Реверзна Осмоза со пумпа

(1 Преглед на корисник)

6 стадиуми на реверзна осмоза со пумпа, со резервоар и славина. Има три предфилтери (полипропилен 10“ – 1µм, зрнест активиран јаглен 10“, цврст активиран јаглен 10“ – 5µм), мембрана 75 ГПД и линеарен зрнест активиран јаглен за подобрување на вкусот и мирисот на водата, линеарен минерален филтер кој ја збогатува водата со елементи како калциум и магнезиум кои се неопходни за човечкото тело.

$0.00

Категорија: Таг: Product ID: 1851

Опис

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Отстранува талог и цврсти честички (‘рѓа, песок, ѓубре, кал)
  • Отстранува 99% хлор, неговите деривати, органски соединенија и пестициди
  • Има три предфилтери за подобра заштита на мембраната и продолжено траење
  • Мембрана отстранува загадувачи кои може да ги има во водата, како што се оловото, бариум, хром, бакар, натриум, кадмиум,флуорид, нитрит, нитрат и селениум.
  • Идеален избор во случаи каде што имаме зголемена конзумација на вода, на пр. Правење на еспресо кафе, кафетерии.

 

Димензии Р.О. (ВхШхД): 45,00 х 15,00 х 45,00 (см)

Димензии на садот за продолжување (ВхД): 29,50 х 22,00 (см)

 

*Во пакувањето се вклуичени: еден сет на филтери, дизајнирана славина, резервоар за притисок, клуч и сите неопходни додатоци за поставување.

1 коментар за 6 Стадиуми на Реверзна Осмоза со пумпа

  1. Gligor

    Odlicen Produkt

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *