5 Стадиуми на Реверзна Осмоза со пумпа

5 стадиуми на реверзна осмоза со пумпа, со резервоар и славина. Има три предфилтери (полипропилен 10“ – 1µм, зрнест активиран јаглен 10“, цврст активиран јаглен 10“ – 5µм), мембрана 75 ГПД и линеарен зрнест активиран јаглен за подобрување на вкусот и мирисот на водата.

$0.00

Категорија: Тагови: , Product ID: 1841

Опис

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

• Отстранува талог и цврсти честички (‘рѓа, песок, ѓубре, кал)
• Отстранува 99% хлор, органски соединенија и пестициди
• Има три предфилтери за подобра заштита на мембраната и продолжено траење
• Мембрана отстранува загадувачи кои може да ги има во водата, како што се оловото, бариум, хром, бакар, натриум, кадмиум,флуорид, нитрит, нитрат и селениум.

Димензии Р.О. (ВхШхД): 45,00 х 15,00 х 45,00 (см)
Димензии на садот за продолжување (ВхД): 29,50 х 22,00 (см)

*Во пакувањето се вклуичени: еден сет на филтери, дизајнирана славина, резервоар за притисок, клуч и сите неопходни додатоци за поставување.

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “5 Стадиуми на Реверзна Осмоза со пумпа”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *