Филтер за машина за перење

Филтерот за машина за перење со повеќекратна употреба е идеален за спојување со доводот за ладна вода на машината за перење или машината за садови каде што намалувањето на тврдината на водата е неопходно. Филтер медиумот е полифосфат. Го намалува бигорот и ја зголемува ефикасноста на детергентот до 30%. Медиумот (полифосфатот) ги менува фосфатите во калциум фосфати кои не причинуваат таложење на бигор.

$0.00

Опис

Животен век: 3-6 месеци*

Висина: 13,50 см

Дијаметар: 7,00 см

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Филтер за машина за перење”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *