Почетна Пример

Закажете бесплатен тест за вода во домот

Контактирајте го вашиот локален тестер за вода денес.

Зошто ние

Заштитете го Вашето семејство со еден од најдобрите системи за филтрирање на вода.

Произведуваме решенија со висока технологија за прочистување на водата кои се во пресрет на најригорозните стандарди за квалитет и побарувања на клиентите. Прочистувањето се врши со помош на иновативен развој на брендот.

Зошто да не избере Нас

Заштитете го Вашето семејство со еден од најдобрите системи за филтрирање на вода.

Произведуваме решенија со висока технологија за прочистување на водата кои се во пресрет на најригорозните стандарди за квалитет и побарувања на клиентите. Прочистувањето се врши со помош на иновативен развој на брендот.

Јавете ни се 24/7 за нарачка

Во нашиот каталог се изложени сите продукти кои ви ги нудиме во секое време

Препораки

Клиенти – За нас

“Ние сме многу импресионирани од квалитетот и услугата од Energy Water што ни ја нудат и силно ги препорачувам во секој дом.”

Хотел Рамада Плаза Гевгелија

Гевгелија, Македонија

„Ја препорачувам оваа компанија не само заради пријателската услуга, туку и заради квалитетните производи и  најдобар систем за прочистување на водата.”

УНИОН ИНГ

Гевгелија, Македонија
Зошто да не изберете Нас

Повеќе од 1000 семејства не избираат нас за своите домови

Кога станува збор за обезбедување чиста вода за
вашето семејство, ние се грижиме сè најдобро да биде направено.

Изберете ефикасност

Ние ја трансформираме вообичаената вода од чешма во чиста вода

0%
отстранува олово и азбест
0%
отстранува хлор, хлорамини
0%
отстранува бигор
Изберете ефикасност

Ние ја трансформираме вообичаената вода од чешма во чиста вода

0%
отстранува олово и азбест
0%
отстранува хлор, хлорамини
0%
отстранува бигор
Најчесто поставувани прашања

Нашиот тим ги очекува вашите прашања.

На истите одговараме според истиот редослед по кои сме ги добиле

Што е реверзна осмоза и како работи системот?

Филтер за вода со мембрана на реверзна осмоза е повеќестепен систем за прочистување на вода кои се наменети за прочистување на градска/бунарска вода по највисоките стандарди. Системите на реверзна осмоза во технологијата за прочистување на вода за пиење одстрануваат 96-99% сите растворени минерали и хемиски контаминанти од водата. Реверзната осмоза дава подобар квалитет од најчистата флаширана вода, директно монтирана на вашиот мијалник и прочистена од вашиот водовод и тоа по неколку стотина пати со пониска цена од флашираната.

Што отстранува реверзната осмоза?

Реверзна осмоза отстранува арсен, олово, бакар, нинтари и нитрити, хром, селен, флуорид, радиум, бариум, кадмиум, циста и вкупно растворени цврсти материи (TDS)

На колку време се прави сервис на реверзна осмоза?

Сервис се прави на 1 година.

Каде најчесто се инсталира системот реверзна осмоза и колку простор зафаќа?

Најчесто се инсталира под мијалник во кујна и е практичен.
Димензии: 45cm широко, 15cmх45сm, резервоар 29,50cmх22cm

Колку вода може да произведе реверзна осмоза дневно?

Системот произведува 8литри на 45 минути.

Дадете свој придонес во зачувувањето на нашата планета

Заштедете го вашиот џеб, како и нашата Планета: драматично намалете ги трошоците со префрлување од флаширана вода во домашен прочистувач на вода и намалете го влијанието на водата врз животната средина

Контактирајте не

Време е да го заштитите вашето семејство


    [wpgdprc "Се согласувам дека моите доставени податоци може да се собираат и чуваат."]

    Сакате повеќе информации?