Куќиште за филтер Биг Блу

Куќиште за филтер Биг Блу

Се прикажуваат сите 4 резултати

 • $0.00

  Двојно Биг Блу кукиште за филтер 20“-1“ со компактен држач

  Двојно куќиште за филтер Биг Блу 10“ и 20“ - 1“ бакарен навој и компактен држач). Соодветно за поставување во централниот довод за вода. Идеален избор за индустриска употреба и во случаи со висока конзумација на вода. Соодветен е со сите Биг Блу 10“ кертриџи за филтер.
 • $0.00

  Двојно Биг Блу куќиште за филтер 10“-1“ со компактен држач

  Двојно куќиште за филтер Биг Блу 10“ и 20“ - 1“ бакарен навој и компактен држач). Соодветно за поставување во централниот довод за вода. Идеален избор за индустриска употреба и во случаи со висока конзумација на вода. Соодветен е со сите Биг Блу 10“ кертриџи за филтер.
 • $0.00

  Единично куќиште за филтер Биг Блу 20“

  Единично куќиште за филтер Биг Блу 20“ (1“ Бакарен навој и 1“, 1  1/ 2“ пластичен навој). Соодветно за поставување во централниот довод за вода. Идеален избор за индустриска употреба и во случаи со висока конзумација на вода. Соодветен е со сите Биг Блу 10“ кертриџи за филтер. *Не вклучува кертриџ за филтер, држач и клуч
 • $0.00

  Единично куќиште за филтер Биг Блу 10“

  Единично куќиште за филтер Биг Блу 10“ (1“ Бакарен навој и 1“, 1  1/ 2“ пластичен навој). Соодветно за поставување во централниот довод за вода. Идеален избор за индустриска употреба и во случаи со висока конзумација на вода. Соодветен е со сите Биг Блу 10“ кертриџи за филтер. *Не вклучува кертриџ за филтер, држач и клуч