Диспанзери

Диспанзери

Се прикажуваат сите 4 резултати

 • $0.00

  Диспензери за вода со вода од чешма

  Протеас диспензерите за филтри за вода се достапни во два модели, стоечки и на работна површина и поврзан директно со снабдувањето на вода од чешма, но, неопходно е да се постави систем за филтрација на вода. Садовите се направени од не’рѓосувачки челик за подобра хигиена. Може да произведуваат 2 литри ладна вода и 5 литри топла вода во еден час.
 • $0.00

  Диспензери за вода со вода од чешма

  Протеас диспензерите за филтри за вода се достапни во два модели, стоечки и на работна површина и поврзан директно со снабдувањето на вода од чешма, но, неопходно е да се постави систем за филтрација на вода. Садовите се направени од не’рѓосувачки челик за подобра хигиена. Може да произведуваат 2 литри ладна вода и 5 литри топла вода во еден час.
 • $0.00

  Диспензери за вода со вода од чешма и со лед екран

  Протеас диспензерите за филтри за вода се достапни во два модели, стоечки и на работна површина и поврзан директно со снабдувањето на вода од чешма, но, неопходно е да се постави систем за филтрација на вода. Имаат дигитален ЛЕД екран и температурата може да се прилагодува. Исто така, можете да го програмирате диспензерот автоматски да започнува и да запира. Садовите се направени од не’рѓосувачки челик за подобра хигиена. Може да произведуваат 2 литри ладна вода и 5 литри топла вода во еден час. Садот за ладна вода има капацитет од 3,6 литри.
 • $0.00

  Диспензери за вода со вода од чешма и со лед екран

  Протеас диспензерите за филтри за вода се достапни во два модели, стоечки и на работна површина и поврзан директно со снабдувањето на вода од чешма, но, неопходно е да се постави систем за филтрација на вода. Имаат дигитален ЛЕД екран и температурата може да се прилагодува. Исто така, можете да го програмирате диспензерот автоматски да започнува и да запира. Садовите се направени од не’рѓосувачки челик за подобра хигиена. Може да произведуваат 2 литри ладна вода и 5 литри топла вода во еден час. Садот за ладна вода има капацитет од 3,6 литри.