Диспензери за вода со вода од чешма

Протеас диспензерите за филтри за вода се достапни во два модели, стоечки и на работна површина и поврзан директно со снабдувањето на вода од чешма, но, неопходно е да се постави систем за филтрација на вода. Садовите се направени од не’рѓосувачки челик за подобра хигиена. Може да произведуваат 2 литри ладна вода и 5 литри топла вода во еден час.

$0.00

Категорија: Таг: Product ID: 2184

Опис

Имаат 4 опции за температура на водата:

  • Топла – ладна
  • Топла – собна температура
  • Ладна – собна температура
  • Само собна температура (работи без електрична енергија)

* Со избирањето на систем за филтрирање на вода од Протеас вие можете можете да пиете вода без талог, хлор, лош вкус и мирис, микроби и тешки метали.

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Диспензери за вода со вода од чешма”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *