Мали славини

Керамички славини обложени со хром. Соодветни се за повеќето филтрирачки системи под лавабото, а исто така и со реверзно осмозни системи кои се нудат на пазарот.

Мали славини

Керамички славини обложени со хром. Соодветни се за повеќето филтрирачки системи под лавабото, а исто така и со реверзно осмозни системи кои се нудат на пазарот.

Се прикажуваат сите 5 резултати