Фрижидер

Прикажан е еден резултат

  • $0.00

    Линеарен филтер за омекнување на водата – женски навој

    Линеарен филтер за омекнување на водата со женски навој 1 /4“. Содржи смола за јонска размена. Разменува јони на калциум и магнезиум со јони на натриум, со што се намалува тврдината на водата. Соодветно за кафемати, ледомати, диспензери за вода и реверзно осмозни системи.