Низ целата куќа

Низ целата куќа

Се прикажуваат сите 9 резултати

 • $0.00

  Волуметриски омекнувач за вода 32L

  Compact volumetric water softener 32L • It is the perfect choice for removing completely the water hardness especially in areas with particularly high hardness • It offers excellent results by stopping salt deposits in pipes and removing white spots from all household appliances such as bathroom, kitchen faucets, washing machines etc. • It consists of a compact brine tank, electric – volumetric head and 25L water softening resin
 • $0.00

  Волуметриски омекнувач за вода 16L

  Compact volumetric water softener 16L • It is the perfect choice for removing completely the water hardness especially in areas with particularly high hardness • It offers excellent results by stopping salt deposits in pipes and removing white spots from all household appliances such as bathroom, kitchen faucets, washing machines etc. • It consists of a compact brine tank, electric – volumetric head and 12L water softening resin
 • $0.00

  Двојно Биг Блу кукиште за филтер 20“-1“ со компактен држач

  Двојно куќиште за филтер Биг Блу 10“ и 20“ - 1“ бакарен навој и компактен држач). Соодветно за поставување во централниот довод за вода. Идеален избор за индустриска употреба и во случаи со висока конзумација на вода. Соодветен е со сите Биг Блу 10“ кертриџи за филтер.
 • $0.00

  Двојно Биг Блу куќиште за филтер 10“-1“ со компактен држач

  Двојно куќиште за филтер Биг Блу 10“ и 20“ - 1“ бакарен навој и компактен држач). Соодветно за поставување во централниот довод за вода. Идеален избор за индустриска употреба и во случаи со висока конзумација на вода. Соодветен е со сите Биг Блу 10“ кертриџи за филтер.
 • $0.00

  Единично куќиште за филтер Биг Блу 20“

  Единично куќиште за филтер Биг Блу 20“ (1“ Бакарен навој и 1“, 1  1/ 2“ пластичен навој). Соодветно за поставување во централниот довод за вода. Идеален избор за индустриска употреба и во случаи со висока конзумација на вода. Соодветен е со сите Биг Блу 10“ кертриџи за филтер. *Не вклучува кертриџ за филтер, држач и клуч
 • $0.00

  Единично куќиште за филтер Биг Блу 10“

  Единично куќиште за филтер Биг Блу 10“ (1“ Бакарен навој и 1“, 1  1/ 2“ пластичен навој). Соодветно за поставување во централниот довод за вода. Идеален избор за индустриска употреба и во случаи со висока конзумација на вода. Соодветен е со сите Биг Блу 10“ кертриџи за филтер. *Не вклучува кертриџ за филтер, држач и клуч
 • $0.00

  Тројно куќиште за филтер бела пластика 1/2“

  2П 10“ – 1/2 “ - ДРЖАЧ + КЛУЧ Тројно куќиште за филтер со бакарен или пластичен. Навој (влез/излез), вклучувајќи и држач и клуч. Може да се постави под лавабото. Одговара со кертриџи за филтер 10“ х 2,5“ 1 /2“ ПЛАСТИЧЕН НАВОЈ 1 /2“ БАКАРЕН НАВОЈ
 • $0.00

  Двојно куќиште за филтер бела пластика 1/2“

  2П 10“ – 1/2 “ - ДРЖАЧ + КЛУЧ Двојно куќиште за филтер со бакарен или пластичен. Навој (влез/излез), вклучувајќи и држач и клуч. Може да се постави под лавабото. Одговара со кертриџи за филтер 10“ х 2,5“ 1 /2“ ПЛАСТИЧЕН НАВОЈ 1 /2“ БАКАРЕН НАВОЈ
 • $0.00

  Единично куќиште за филтер бела пластика 1 /2“

  2П 10“ – 1/2 “ + ДРЖАЧ + КЛУЧ Единично куќиште за филтер со бакарен или пластичен. Навој (влез/излез), вклучувајќи и држач и клуч. Може да се постави под лавабото. Одговара со кертриџи за филтер 10“ х 2,5“ ПЛАСТИКА 1 /2“ ПЛАСТИЧЕН НАВОЈ 1 /2“ БАКАРЕН НАВОЈ