Системи за филтрирање за централен довод на вода

Системи за филтрирање за централен довод на вода

Се прикажуваат сите 2 резултати

  • Двојно куќиште за филтер јак 3П 10“

    Двојното куќиште за филтер 3П е соодветен за поставување во централниот довод на вода. Соодветен е со кертриџи за филтер 10“. Има вентил за ослободување од притисок. *Не вклучува кертриџ за филтер, држач и клуч
  • $0.00

    Единично куќиште за филтер јак 3П 10“

    Куќиштето за филтер 3П е соодветен за поставување во централниот довод на вода. Соодветен е со кертриџи за филтер 10“. Има вентил за ослободување од притисок. *Не вклучува кертриџ за филтер, држач и клуч Висина: 31,50 см Дијаметар: 13,00 см