Филтри за машина за перење

Филтри за машина за перење

Прикажан е еден резултат

  • $0.00

    Филтер за машина за перење

    Филтерот за машина за перење со повеќекратна употреба е идеален за спојување со доводот за ладна вода на машината за перење или машината за садови каде што намалувањето на тврдината на водата е неопходно. Филтер медиумот е полифосфат. Го намалува бигорот и ја зголемува ефикасноста на детергентот до 30%. Медиумот (полифосфатот) ги менува фосфатите во калциум фосфати кои не причинуваат таложење на бигор.