За Нас

Кои сме ние?

Energy Water е компанија која се занимава со промовирање, продажба и одржување на филтри за прочистување на вода во домот и во индустријата.
Со долгогодишното искуство достигнавме препознатлив квалитет на пазарот, кој придонесе за зачувување и заштита на околината.
Сите наши системи се проектираат и се изработуваат во согласност со Европските норми, и се тестирани за контрола на квалитетот.

Филтрите за вода го прават она што компанијата го гарантира, осигурувајќи го квалитетот на водата. Со искрена и чесна работа се постигнува голем напредок и успех, ние тој успех го изградивме благодарение на нашата упорност, но и благодарение на вас граѓаните кои ни ја подаривте вашата доверба.