Куќиште за филтер за централен довод

Куќиште за филтер за централен довод

Се прикажуваат сите 6 резултати

 • $0.00

  Двојно Биг Блу кукиште за филтер 20“-1“ со компактен држач

  Двојно куќиште за филтер Биг Блу 10“ и 20“ - 1“ бакарен навој и компактен држач). Соодветно за поставување во централниот довод за вода. Идеален избор за индустриска употреба и во случаи со висока конзумација на вода. Соодветен е со сите Биг Блу 10“ кертриџи за филтер.
 • $0.00

  Двојно Биг Блу куќиште за филтер 10“-1“ со компактен држач

  Двојно куќиште за филтер Биг Блу 10“ и 20“ - 1“ бакарен навој и компактен држач). Соодветно за поставување во централниот довод за вода. Идеален избор за индустриска употреба и во случаи со висока конзумација на вода. Соодветен е со сите Биг Блу 10“ кертриџи за филтер.
 • $0.00

  Единично куќиште за филтер Биг Блу 20“

  Единично куќиште за филтер Биг Блу 20“ (1“ Бакарен навој и 1“, 1  1/ 2“ пластичен навој). Соодветно за поставување во централниот довод за вода. Идеален избор за индустриска употреба и во случаи со висока конзумација на вода. Соодветен е со сите Биг Блу 10“ кертриџи за филтер. *Не вклучува кертриџ за филтер, држач и клуч
 • $0.00

  Единично куќиште за филтер Биг Блу 10“

  Единично куќиште за филтер Биг Блу 10“ (1“ Бакарен навој и 1“, 1  1/ 2“ пластичен навој). Соодветно за поставување во централниот довод за вода. Идеален избор за индустриска употреба и во случаи со висока конзумација на вода. Соодветен е со сите Биг Блу 10“ кертриџи за филтер. *Не вклучува кертриџ за филтер, држач и клуч
 • Двојно куќиште за филтер јак 3П 10“

  Двојното куќиште за филтер 3П е соодветен за поставување во централниот довод на вода. Соодветен е со кертриџи за филтер 10“. Има вентил за ослободување од притисок. *Не вклучува кертриџ за филтер, држач и клуч
 • $0.00

  Единично куќиште за филтер јак 3П 10“

  Куќиштето за филтер 3П е соодветен за поставување во централниот довод на вода. Соодветен е со кертриџи за филтер 10“. Има вентил за ослободување од притисок. *Не вклучува кертриџ за филтер, држач и клуч Висина: 31,50 см Дијаметар: 13,00 см