Линеарни филтери

Се прикажуваат сите 4 резултати

 • $0.00

  Линеарен филтер за омекнување на водата – женски навој

  Линеарен филтер за омекнување на водата со женски навој 1 /4“. Содржи смола за јонска размена. Разменува јони на калциум и магнезиум со јони на натриум, со што се намалува тврдината на водата. Соодветно за кафемати, ледомати, диспензери за вода и реверзно осмозни системи.
 • $0.00

  Линеарен полипропилен филтер – женски навој

  Линеарен полипропилен филтер до 5µм. Има 1 /4“ женски навој или брзи фитинзи. Отстранува талог и цврсти честички (‘рѓа, песок, ѓубре, кал) до 5µм. Хемиски е отпорен и се користи како прв стадиум во линеарен филтрирачки систем. Го спречува зголемувањето на микроорганизми. Направен е од 100% полипропилен.
 • $0.00

  Линеарен филтер CTO протеас

  Линеарен филтер со активиран јаглен блок (CTO). Отстранува хлор, органски соединенија, талог и цврсти честички (‘рѓа, песок, ѓубре, кал) до 5µм. Го подобрува мирисот и вкусот на водата, правејќи го одличен ладилник. Има влезен/излезен женски навој 1 / 4“ или брзи фитинзи.
 • $0.00

  Линеарен филтер CAG протеас

  Линеарен филтер со зрнест активен јаглен (CAG). Отстранува хлор, органски соединенија, талог и цврсти честички (‘рѓа, песок, ѓубре, кал). Го подобрува мирисот и вкусот на водата, правејќи го одличен ладилник и петти стадиум на реверзно осмозните системи. Има влезен/излезен женски навој 1 / 4“ или фитинзи.