Линеарен филтер CTO протеас

Линеарен филтер со активиран јаглен блок (CTO). Отстранува хлор, органски соединенија, талог и цврсти честички (‘рѓа, песок, ѓубре, кал) до 5µм. Го подобрува мирисот и вкусот на водата, правејќи го одличен ладилник. Има влезен/излезен женски навој 1 / 4“ или брзи фитинзи.

$0.00

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Линеарен филтер CTO протеас”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *