Реверзно осмозни мембрани протеас – ПР- 1812 – 72ГПД

Реверзно осмозна мембрана Протеас со порозност од 0,0001 µм отстранува загадувања кои можат да се најдат во водата како олово, бариум, хром, жива, натриум, кадмиум, флуорид, нитрит, нитрат и селен. Може да се користи со сите индустриски реверзни осмозни кои се опремени со овој вид на мембрани. Технологијата и материјалите произлегуваат од САД.

12 Л/ч производство

$0.00

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Реверзно осмозни мембрани протеас – ПР- 1812 – 72ГПД”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *