Aктивен јагленов блок филтер од коруба од кокос протеас см ЦТО5 10“-5µм

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

– 100% јаглен од коруба од кокос за почиста филтрација

– номинална стапка од 5 микрони

– мало намалување на притисок

– Температура од 40 – 170 Ф (4,4 – 74,7 С)

– Највисоко ниво на намалување на мирис и хлор врз основа на НСФ/АНСИ Стандард 42

– Намалување на ‘рѓа, талог и тиња

– Филтрирање на органски растворувачи

– Капацитет на хлорамин 8000 гал/ 1ГПМ

– Почетен пад на притисок (ПСИ)<5/1ГПМ

– 100% отстранување на хлор, неговите деривати и органски

– НСФ сертификат

– Произведено во САД

$0.00

Опис

КОД ВИСИНА (ИНЧИ) ДИЈАМЕТАР (ИНЧИ) ПРОПУСТЛИВОСТ (МИКРОНИ) ТЕК НА ВОДА ОПАЃАЊЕ НА ПРИТИСОК ВИСИНА Х ДИЈАМЕТАР АХ Б (СМ) ЖИВОТЕН ВЕК (ЛИТРИ) ЦЕНА
EW-032-0106 10“ 2.5“ 5µм 1,1 м3/ч 0,45 бари 25,40 х 7,00 3,000 л

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Aктивен јагленов блок филтер од коруба од кокос протеас см ЦТО5 10“-5µм”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *