Реверзно осмозни мембрани

Реверзно осмозни мембрани

Се прикажуваат сите 3 резултати

 • $0.00

  Реверзно осмозни мембрани протеас – ПР- 1812 – 75ГПД-15

  Реверзно осмозна мембрана Протеас со порозност од 0,0001 µм отстранува загадувања кои можат да се најдат во водата како олово, бариум, хром, жива, натриум, кадмиум, флуорид, нитрит, нитрат и селен. Може да се користи со сите индустриски реверзни осмозни кои се опремени со овој вид на мембрани. Технологијата и материјалите произлегуваат од САД. 12 Л/ч производство
 • $0.00

  Реверзно осмозни мембрани протеас – ПР- 1812 – 72ГПД

  Реверзно осмозна мембрана Протеас со порозност од 0,0001 µм отстранува загадувања кои можат да се најдат во водата како олово, бариум, хром, жива, натриум, кадмиум, флуорид, нитрит, нитрат и селен. Може да се користи со сите индустриски реверзни осмозни кои се опремени со овој вид на мембрани. Технологијата и материјалите произлегуваат од САД. 12 Л/ч производство
 • $0.00

  Реверзно осмозни мембрани протеас – ПР- 1812 – 50ГПД

  Реверзно осмозна мембрана Протеас со порозност од 0,0001 µм отстранува загадувања кои можат да се најдат во водата како олово, бариум, хром, жива, натриум, кадмиум, флуорид, нитрит, нитрат и селен. Може да се користи со сите индустриски реверзни осмозни кои се опремени со овој вид на мембрани. Технологијата и материјалите произлегуваат од САД. 8 Л/ч производство