Седиментни филтери

Седиментни филтери

Се прикажуваат сите 4 резултати

 • $0.00

  Полиестерски кертриџи за филтер со набори за повеќекратна употреба

  Полиестерски кертриџи за филтер со набори за 10’’, 20“, Биг блу 10“, Биг блу 20“ куќишта за филтер. Идеален избор за централен довод за вода или како предфилтер. Се користи повеќекратно и може да се искористи и до три пати ако се направени три перења. Материјал: Полиестер со набор
 • $0.00

  Полипропиленски кертриџи за филтери

  Кертриџи за 20“, 30, 40“, Биг блу 10“, Биг блу 20“ куќишта за филтери. Хемиски отпорен е и го спречува зголемувањето на микроорганизми. Идеален избор за централен довод на вода или како предфилтер. Материјал: Полипропилен (ПП) Рок на траење: Променете го филтерот кога ќе добие кафеава боја.
 • $0.00

  Полипропиленски кертриџи за филтери

  Кертриџи за 4“, 5“, 7“ и 10“ куќишта за филтери. Хемиски отпорен е и го спречува зголемувањето на микроорганизми. Идеален избор за централен довод на вода или како предфилтер. Материјал: Полипропилен (ПП) Животен век: Променете го филтерот кога ќе добие кафеава боја.
 • $0.00

  Кертриџи од полипропиленско предиво за филтри

  Кертриџи за 4“, 5“, 7“, 10“ куќишта за филтери. Хемиски отпорен е и го спречува зголемувањето на микроорганизми. Идеален избор за централен довод на вода или како предфилтер. Материјал: Полипропиленско предиво (ПП) Рок на траење: Променете го филтерот кога ќе добие кафеава боја.