Линеарен филтер за омекнување на водата – женски навој

Линеарен филтер за омекнување на водата со женски навој 1 /4“. Содржи смола за јонска размена. Разменува јони на калциум и магнезиум со јони на натриум, со што се намалува тврдината на водата. Соодветно за кафемати, ледомати, диспензери за вода и реверзно осмозни системи.

$0.00

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Линеарен филтер за омекнување на водата – женски навој”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *