Филтер со зрнест активен јаглен 10“ протеас

Изработен е од зрнест активен јаглен

  • Отстранува 99% хлор
  • Биолошко отстранување на хемиски соединенија
  • Го подобрува вкусот и мирисот на водата
  • Отстранува наслаги и цврсти честички (песок, ‘рѓа, тиња)
  • Добро функционира како предфилтер во различни системи за филтрирање вода
  • Работна температура: 2˚С – 35˚С
  • Животен век: 6 – 12 месеци

$0.00

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Филтер со зрнест активен јаглен 10“ протеас”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *