Линеарен филтер CAG протеас

Линеарен филтер со зрнест активен јаглен (CAG). Отстранува хлор, органски соединенија, талог и цврсти честички (‘рѓа, песок, ѓубре, кал). Го подобрува мирисот и вкусот на водата, правејќи го одличен ладилник и петти стадиум на реверзно осмозните системи. Има влезен/излезен женски навој 1 / 4“ или фитинзи.

$0.00

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Линеарен филтер CAG протеас”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *