Единично куќиште за филтер бела пластика 1 /2“

2П 10“ – 1/2 “ + ДРЖАЧ + КЛУЧ

Единично куќиште за филтер со бакарен или пластичен. Навој (влез/излез), вклучувајќи и држач и клуч. Може да се постави под лавабото. Одговара со кертриџи за филтер 10“ х 2,5“

ПЛАСТИКА

1 /2“ ПЛАСТИЧЕН НАВОЈ

1 /2“ БАКАРЕН НАВОЈ

$0.00

Опис

Боја: Бела

Влез/излез: 1/ 2“

Материјал:

Држач: Метал

Куќиште за филтер: ПП (Полипропилен)

О-прстен: ЕПДМ

Висина: 36,00 см

Должина: 13,00 см

Ширина: 13,00 см

*Не вклучува филтер за замена

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Единично куќиште за филтер бела пластика 1 /2“”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *