Aктивен јагленов блок филтер од коруба од кокос протеас ултра 05 10“ – 0,5µм

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

– 100% јаглен од коруба од кокос за почиста филтрација

– номинална стапка од 0,5 микрони

– мало намалување на притисок

– Температура од 40 – 170 Ф (4,4 – 74,7 Ц)

– Особено намалување на вкус и мирис на хлор врз

Основа на НСФ/АНСИ Стандард 42

– Намалување на олово врз основа на НСФ/АНСИ Стандард 53

– Намалување на меури врз основа на НСФ/АНСИ Стандард 53

– Гиардија, криптоспоридии

– Намалување на заматеност врз основа на НСФ/АНСИ Стандард 53

– Капацитет на олово 2,500 галс/0,75ГПМ

– Почетен пад на притисок (ПСИ)<10пси/1ГПМ

– НСФ сертификат

– Произведено во САД

$0.00

Опис

ВИСИНА (ИНЧИ) ДИЈАМЕТАР (ИНЧИ) ПРОПУСТЛИВОСТ (МИКРОНИ) ТЕК НА ВОДА ОПАЃАЊЕ НА ПРИТИСОК ВИСИНА Х ДИЈАМЕТАР АХ Б (СМ) ЖИВОТЕН ВЕК (ЛИТРИ)
10“ 2.5“ 0,5µм 1,1 м3/ч 0,45 бари 25,40 х 7,00 3,000 л

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Aктивен јагленов блок филтер од коруба од кокос протеас ултра 05 10“ – 0,5µм”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *