Филтери инокс над садопер

Единичните инокс филтери над садопер поврзани директно на славината. Се совпаѓа со кертриџи за филтер 10“ х 2.5“. Опремен е со адаптер за избирање на филтрирана вода или вода од чешма. Вклучен е и специјален клуч за отварање на куќиштето.

$0.00

Опис

Материјал за изработка

Основа: ПП обложен со хром (полипропилен обложен со хром)

Контејнер: инокс челик

О – прстен: ЕПДМ

Туба 6х8: ПЕ (полиетилен)

 

Сите потребни додатоци за приклучок се вклучени.

 

*Не вклучува кертриџ за филтер

 

Висина: 33,50 см

Дијаметар: 14,00 см

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Филтери инокс над садопер”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *