Бел филтер за вода над садопер

Белиот филтер за вода над садопер директно се поврзува со славината. Се совпаѓа со кертриџи за филтер 10“ х 2,5“. Опремен е со адаптер за избирање на филтрирана вода или вода од чешма. Вклучен е и специјален клуч за отварање на куќиштето. Не фклучува кертриџ за филтер.

$0.00

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Бел филтер за вода над садопер”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *