Aктивен јагленов блок филтер од коруба од кокос протеас ЛР05 10“ – 0,5µм

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

– 100% јаглен од коруба од кокос за почиста филтрација

– номинална стапка од 0,5 микрони

– мало намалување на притисок

– температура помеѓу 40 -170 Ф (4,4 – 74,7С)

– Ефективно намалување на вкус и мирис на хлор врз основа на НСФ/АНСИ Стандард 42

– Намалување на хлорамин, хлор и други хемикалии од општи

Честички

– Високо ниво на намалување на хлорамин

– Препорачливо со кертриџ со високо ниво за талог

– Капацитет на хлорамин 1000гал /1 ГПМ

– Почетен пад на притисок (ПСИ)<5пси/1ГПМ

– Намалување на меури врз основа на НСФ/АНСИ Стандард 53

– НСФ сертификат

– Произведено во САД

 

$0.00

Опис

ВИСИНА (ИНЧИ) ДИЈАМЕТАР (ИНЧИ) ПРОПУСТЛИВОСТ (МИКРОНИ) ТЕК НА ВОДА ОПАЃАЊЕ НА ПРИТИСОК ВИСИНА Х ДИЈАМЕТАР АХ Б (СМ) ЖИВОТЕН ВЕК (ЛИТРИ) ЦЕНА
10“ 2.5“ 0,5µм 1,1 м3/ч 0,45 бари 25,40 х 7,00 3,000 л

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Aктивен јагленов блок филтер од коруба од кокос протеас ЛР05 10“ – 0,5µм”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *