Aктивен јагленов блок филтер од коруба од кокос протеас супер ЦФ1 10“ – 1µм

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

– 100% јаглен од коруба од кокос за почиста филтрација

– номинална стапка од 1 микрони

– Особено намалување на вкус и мирис на хлор врз

Основа на НСФ/АНСИ Стандард 42

– Намалување на олово

– Намалување на МТБЕ

– Намалување на азбест

– Намалување на аеросоли

– Намалување на ВОС

– Намалување на меури

– Намалување на атразин (хербицит)

– Намалување на жива

– Намалување на хлорамин

– Хлорамин/олово/жива/ВОС/МТБЕ 500 галс/1 ГПМ

– Почетен пад на притисок (ПСИ)<10пси/1ГПМ

– НСФ сертификат

– Произведено во САД

$0.00

Опис

ВИСИНА (ИНЧИ) ДИЈАМЕТАР (ИНЧИ) ПРОПУСТЛИВОСТ (МИКРОНИ) ТЕК НА ВОДА ОПАЃАЊЕ НА ПРИТИСОК ВИСИНА Х ДИЈАМЕТАР АХ Б (СМ) ЖИВОТЕН ВЕК (ЛИТРИ)
10“ 2.5“ 1µм 1,1 м3/ч 0,45 бари 25,40 х 7,00 3,000 л

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Aктивен јагленов блок филтер од коруба од кокос протеас супер ЦФ1 10“ – 1µм”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *