Кертиџи за активиран јагленов блок филтери

Соодветни се со сите куќишта за филтери: 4“, 5“, 7“, 10“, 20“, Биг блу 10“, Биг блу 20“.

Направени од цврст активиран јаглен

$0.00

Опис

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Отстранува наслаги (песок, ‘рѓа, тиња)
  • Отстранува цврсти честички
  • Отстранува слободен хлор и органски соединенија 90%
  • Го подобрува вкусот и мирисот на водата
  • Добро функционира како предфилтер во разновидни филтрирачки системи.

*Текот на водата е пресметан врз ½“, 1“ цевка за вода и 3 бара притисок.

**Животниот век на јагленов блок филтер зависи од квалитетот на водата и содржината на хлор во водата.

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Кертиџи за активиран јагленов блок филтери”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *