Тројно куќиште за филтер бела пластика 1/4″

2П 10“ – 1/4 “ – ДРЖАЧ И КЛУЧ

Двојно куќиште за филтер 2П со пластичен навој (влез/излез), вклучувајќи и држач и клуч. Може да се постави под лавабото. Одговара со кертриџи за филтер 10“ х 2,5“

$0.00

Опис

Висина: 34,00 см

Должина: 36,00 см

Ширина: 13,00 см

Боја: Бела

Влез/излез: 1/ 4“

Материјал:

Држач: Метал

Куќиште за филтер: ПП (Полипропилен)

О-прстен: ЕПДМ

*Не вклучува филтер за замена

Коментари

Нема коментари.

Напиши прв коментар за “Тројно куќиште за филтер бела пластика 1/4″”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *