седимент

седимент

Се прикажуваат сите 2 резултати

  • $0.00

    Полипропиленски кертриџи за филтери

    Кертриџи за 4“, 5“, 7“ и 10“ куќишта за филтери. Хемиски отпорен е и го спречува зголемувањето на микроорганизми. Идеален избор за централен довод на вода или како предфилтер. Материјал: Полипропилен (ПП) Животен век: Променете го филтерот кога ќе добие кафеава боја.
  • $0.00

    Кертриџи од полипропиленско предиво за филтри

    Кертриџи за 4“, 5“, 7“, 10“ куќишта за филтери. Хемиски отпорен е и го спречува зголемувањето на микроорганизми. Идеален избор за централен довод на вода или како предфилтер. Материјал: Полипропиленско предиво (ПП) Рок на траење: Променете го филтерот кога ќе добие кафеава боја.