Секундарна Категоризација

Секундарна Категоризација

Прикажувам 13–17 од 17 резултати

 • $0.00

  Единично куќиште за филтер Биг Блу 10“

  Единично куќиште за филтер Биг Блу 10“ (1“ Бакарен навој и 1“, 1  1/ 2“ пластичен навој). Соодветно за поставување во централниот довод за вода. Идеален избор за индустриска употреба и во случаи со висока конзумација на вода. Соодветен е со сите Биг Блу 10“ кертриџи за филтер. *Не вклучува кертриџ за филтер, држач и клуч
 • $0.00

  Тројно куќиште за филтер бела пластика 1/2“

  2П 10“ – 1/2 “ - ДРЖАЧ + КЛУЧ Тројно куќиште за филтер со бакарен или пластичен. Навој (влез/излез), вклучувајќи и држач и клуч. Може да се постави под лавабото. Одговара со кертриџи за филтер 10“ х 2,5“ 1 /2“ ПЛАСТИЧЕН НАВОЈ 1 /2“ БАКАРЕН НАВОЈ
 • $0.00

  Двојно куќиште за филтер бела пластика 1/2“

  2П 10“ – 1/2 “ - ДРЖАЧ + КЛУЧ Двојно куќиште за филтер со бакарен или пластичен. Навој (влез/излез), вклучувајќи и држач и клуч. Може да се постави под лавабото. Одговара со кертриџи за филтер 10“ х 2,5“ 1 /2“ ПЛАСТИЧЕН НАВОЈ 1 /2“ БАКАРЕН НАВОЈ
 • $0.00

  Единично куќиште за филтер бела пластика 1 /2“

  2П 10“ – 1/2 “ + ДРЖАЧ + КЛУЧ Единично куќиште за филтер со бакарен или пластичен. Навој (влез/излез), вклучувајќи и држач и клуч. Може да се постави под лавабото. Одговара со кертриџи за филтер 10“ х 2,5“ ПЛАСТИКА 1 /2“ ПЛАСТИЧЕН НАВОЈ 1 /2“ БАКАРЕН НАВОЈ
 • $0.00

  Филтери инокс над садопер

  Единичните инокс филтери над садопер поврзани директно на славината. Се совпаѓа со кертриџи за филтер 10“ х 2.5“. Опремен е со адаптер за избирање на филтрирана вода или вода од чешма. Вклучен е и специјален клуч за отварање на куќиштето.